1. Παραγγελία

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες ελέγχονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή. Από τη στιγμή που θα καταχωρηθεί μια ηλεκτρονική παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει άμεση ενημέρωση μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων παράδοσης, ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει για την διόρθωση αυτών πριν την αποστολή. Παραγγελίες με μη ορθά στοιχεία που είναι αποτέλεσμα εσκεμμένης πλάνης δε λαμβάνονται υπόψιν. Στις περιπτώσεις με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καλείστε στα σχόλια κατάθεσης να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας σας. Για την ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε με e-mail το καταθετήριο στο sales@xcode.gr

2. Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή για την αγορά προϊόντων γίνεται σε € Euro


Σε τραπεζικό λογαριασμό / πληρωμή εντός 2 εργάσιμων ημερών

Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας γίνεται δεκτή από εμάς και ο πελάτης λαμβάνει αντίστοιχο επιβεβαιωτικό μήνυμα, αμέσως μόλις επιβεβαιώσουμε την πίστωση του λογαριασμού της εταιρείας μας με το αντίτιμο της αγοράς των παραγγελθέντων προϊόντων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να αναγράφετε τον κωδικό της παραγγελίας σας δίπλα στο όνομα καταθέτη κατά την μεταφορά του ποσού. Σημαντικό, μετά την κατάθεση, πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριο με e-mail στο sales@xcode.gr

– Τραπεζικοί Λογαριασμοί

  1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR35 0172 2650 0052 6501 4258 801
  2. EUROBANK – IBAN: GR7902601910000000200762464
  3. ALPHABANK – IBAN: GR2101404870487002002001303

Δικαιούχος λογαριασμών: ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΖΑΦ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Ο.Ε.

Τα έξοδα κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς της X-Code πέραν των συνεργαζόμενων τραπεζών, επιβαρύνουν τον καταθέτη.


Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι κάτωθι κάρτες όλων των τραπεζών:

 VISA (Credit/Debit/Business card)

 MASTERCARD (Credit/Debit/Business card)

Η ολοκλήρωση πληρωμής γίνεται μέσω της τράπεζας Eurobank. Η τράπεζα Eurobank σας μεταφέρει σε δική της σελίδα (μέσω συνδεδεμένης τραπεζικής πλατφόρμας), προκειμένου οι συναλλαγές σας να είναι 100% ασφαλείς.


Πληρωμή στο Σημείο Παραλαβής

X-Code,6ο ΧΜ. Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες σας που πραγματοποιούνται με αυτό τον τρόπο θα δεσμεύονται μέχρι 2 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Πέραν του διαστήματος αυτού, οι παραγγελίες ακυρώνονται.

3. Παράδοση Παραγγελίας

Για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αγορών σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών και διανομών (η επιλογή γίνεται από την εταιρεία μας, αναλόγως τον τόπο προορισμού).

Το κόστος αποστολής των προϊόντων αναφέρεται πλήρως και με ακρίβεια κατά την διαδικασία check out πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έτσι ώστε να γνωρίσετε εκ των προτέρων το σύνολο των χρεώσεων.

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο eshop της xcode.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13:00, παραδίδονται συνήθως από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Η αποστολή των προϊόντων σας δύναται να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες). Σε τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Λόγω COVID-19 παρατηρούνται επιπλέον καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε διαθέτουν σύστημα εντοπισμού της πορείας των παραγγελιών. Για κάθε αποστολή δίνεται ένας συγκεκριμένος αριθμός αναφοράς (tracking No.). Ο εν λόγο αριθμός αποστέλλεται στο κινητό ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πελάτη, ο οποίος μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του.

4. Έξοδα Αποστολής

Για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αγορών σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών και διανομών ή τα ΕΛΤΑ. Η επιλογή γίνεται από την εταιρεία μας, αναλόγως τον τόπο προορισμού.

 Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€.

 Για παραγγελίες στην Κύπρο, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 15,00€.

 Για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής ένωσης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: sales@xcode.gr για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών.

 Για παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: sales@xcode.gr για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών.

5. Δωρεάν Μεταφορικά Έξοδα

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας εντός ΕΛΛΑΔΑΣ, καλύπτεται από την εταιρεία μας για αγορές άνω των 50,00€.

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας για ΚΥΠΡΟ, καλύπτεται από την εταιρεία μας για αγορές άνω των 150,00€.

6. Ενημέρωση Στοιχείων Λογαριασμού

Η ενημέρωση των στοιχείων του λογαριασμού σας εφόσον έχετε εγγραφεί, γίνεται από εσάς, αφού συνδεθείτε. Ο κάθε χρήστης φέρει ευθύνη για την φύλαξη του κωδικού πρόσβασης για τον λογαριασμό του. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού, μπορεί να επιλέξει να λάβει αυτόματα καινούριο κωδικό στο e-mail που δήλωσε κατά την εγγραφή του.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Κατηγορίες