Ιστορία

Ίδρυση 

Ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία “ΖΗΤΑ” από τον Ζαφείριο Καραγιαννίδη. Εμπνευσμένος οραματιστής και ήδη σπουδαίος μηχανικός, σχεδίασε νέες μηχανικές πατέντες και ανέπτυξε νέες δυνατότητες και ιδέες στο χώρο της κάλτσοποιίας.

Νέα Γενιά​

Ανάληψη της εταιρείας από την δεύτερη γενιά. Οι γιοί του ιδρυτή συνεχίζουν την πορεία της εταιρείας με παρακαταθήκη την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων.

Μετονομασία της εταιρείας σε “ZITA TOPS“.

Εξειδίκευση

Η εταιρεία πρωτοπορεί και επενδύει στη νέα γενιά computerized καλτσομηχανών παραλαμβάνοντας τα πρώτα ηλεκτρονικά μηχανήματα στην Ελλάδα, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην υλοποίηση της κάλτσας.

Σχεδίαση και κατασκευή της πρώτης εξειδικευμένης συλλογής αθλητικών καλτσών για κάθε σπορ, με σύνθημα “ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ“.

Καινοτομία

Δημιουργία του νέου logo των προϊόντων της εταιρείας, πλέον ως “X-Code“.

Μεταφορά σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Καινοτομία στο χώρο της κάλτσας, η ανακάλυψη και δημιουργία της καλοκαιρινής κάλτσας με το no-show μοντέλο της.

Τα ορειβατικά προϊόντα της X-Code σκαρφαλώνουν στα Ιμαλάια.

Θέτει νέες προδιαγραφές στην πλέξη εφαρμόζοντας ανατομική ύφανση και στην κάλτσα με δεξί / αριστερό περίγραμμα του πέλματος.

Καθιέρωση

Η X-Code είναι επίσημος προμηθευτής πολλών διεθνών brands, όπως ADIDAS AG, PUMA COM. Διατηρεί συμβόλαια συνεργασίας με τις πλέον γνωστές εταιρείες του αθλητικού χώρου.

Επίσημη συμμετοχή μέσω ΑΠΘ για την European Space Agency με θέμα: “Κατασκευή καινοτόμου κάλτσας για τους αστροναύτες

Εξειδικευμένη μελέτη από το τμήμα Βιομηχανικής Χημείας του ΑΠΘ για κάλτσες ειδικών εφαρμογών.

Κτηριακή επέκταση και εγκατάσταση εξελιγμένων συστημάτων μείωσης των ενεργοβόρων πηγών ενέργειας.

Εφαρμογή τεχνολογίας για διατήρηση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους εργασίας, προστατεύοντας την υγιεινή και την υγεία των εργαζομένων.

Πιστοποίηση TUV CERT Γερμανίας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Δημιουργία της πρώτης αθλητικής Compression Κάλτσας διαβαθμισμένης συμπίεσης.

Ολοκληρωμένη Running Σειρά για όλες τις αποστάσεις και όλα τα terrain.

Δημιουργία νέα πρότασης Outdoor Συλλογής, με προϊόντα για όλα τα υψόμετρα, σε οποιεσδήποτε εξωτερικές συνθήκες.

Εφοδιάζει τους έφεδρους των ενόπλων δυνάμεων με προϊόντα σε όλες τις αποστολές και τις διεθνείς συμμετοχές τους σε ασκήσεις.

Καλλιτεχνικά σύγχρονη προσέγγιση του logo X-Code.

Εξελίσσει τη συλλογή της με προϊόντα αιχμής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας ίνες από ανθρακονήματα, ασήμι και “έξυπνα” νήματα, συμβάλλοντας στη “δια βίου άθληση“. Η συλλογή της X-Code δίνει εξαιρετική βαρύτητα στην “αθλητική υγεία“. Το moto είναι: Αθλητικά ενεργός με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια.

Σχεδιάζει, δημιουργεί, κατασκευάζει τα προϊόντα της 100% Made in Greece.

Όραμα και Αξίες

Βασική κατεύθυνση και σταθερός μας στόχος είναι η προσήλωση στην ποιότητα και την τεχνολογία που προϋποθέτει εξέλιξη και διαρκή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών. Κάθε μέρα προσθέτουμε και ένα λιθαράκι στην αξιοποίηση και υλοποίηση των προϊόντων μας, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε να δημιουργούμε νέα δεδομένα στο χώρο μας, ώστε το προϊόν μας να αποτελεί το επόμενο επίπεδο τεχνολογίας. Για να το πετύχουμε, χρησιμοποιούμε την τεχνική στην ύφανση, την τεχνολογία στην λειτουργικότητα και τις μελέτες στην εργονομία. Για να διατηρήσουμε όμως την ποιότητα ως σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας, βάζουμε το μεράκι μας!

Είμαστε περήφανοι που σας συνοδεύουμε σε κάθε σας βήμα και οι κάλτσες μας ταξιδεύουν μαζί σας σε αξέχαστες περιπέτειες και δραστηριότητες σε καθημερινή βάση.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Κατηγορίες