Άριστες επιδόσεις, Άριστες εντυπώσεις

Τα προϊόντα της X-Code  εξόπλισαν την αποστολή της ελληνικής ομάδας στην –παγκοσμίου κλάσης- στρατιωτική άσκηση περιπόλων “Cambrian Patrol” που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Η άσκηση Cambrian Patrol υλοποιείται στην Ουαλία και είναι μια από τις πιο σκληροτράχηλες επιχειρησιακές αξιολογήσεις οργανωμένων εφέδρων, ένοπλων δυνάμεων και ειδικών δυνάμεων από όλο τον κόσμο, γι΄αυτό και λέγεται η “μέγιστη πρόκληση”.

Η ελληνική ομάδα της Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. εφοδιασμένη με τα προϊόντα μας HIKING Hyperwarm και MOUNTAIN Virgin Wool, διένυσε μέσα σε 48 ώρες -60 χιλιόμετρα σε εξαιρετικά δύσκολα terrain με βαλτώδη εδάφη και με υδάτινα κωλύματα, επιφορτισμένη με πλήρη εξάρτηση βάρους 50 κιλών μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και ολοκλήρωσε την αποστολή με την τεράστια επιτυχία του ασημένιου μεταλλίου.

Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της σωστής προετοιμασίας είναι η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και σίγουρα από τα σημαντικότερα και αποφασιστικής σημασίας προϊόντα είναι οι κάλτσες,  που συμβάλλουν καθοριστικά στην υποστήριξη της καταπόνησης που δέχονται τα πόδια. Κατά την διάρκεια των συνομιλιών με την ελληνική ομάδα, μας είχαν επισημάνει ότι τα πιο κρίσιμα στοιχεία για την επιτυχή έκβαση της αποστολής είναι τα ζεστά και στεγνά πόδια καθώς και η λήψη σωστής διατροφής, απόδειξη αυτού το γεγονός ότι αρκετές ομάδες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους από μη κατάλληλη επιλογή κάλτσας.

Η X-Code έχει δημιουργήσει τεχνικά προϊόντα για δύσκολες και απαιτητικές δοκιμασίες ώστε να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους terrain και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες –διατηρώντας τα πόδια σε καλή κατάσταση ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον στόχο του τελικού προορισμού.

Στην X-Code χαιρόμαστε –που για άλλη μια φορά, τα προϊόντα μας συμμετείχαν σε μια σκληρή δοκιμασία, αξιολογούμενες ως άριστες, αποδεικνύοντας και στην πράξη τις εργαστηριακές τιμές των ιδιοτήτων για εξαιρετική θερμομόνωση και υποδειγματική διαχείριση της υγρασίας επιβεβαιώνοντας τις προδιαγραφές των προϊόντων μας .

Ώρα για Περιπέτεια και Στιγμές Απόλαυσης
Η κατάλληλη αθλητική κάλτσα για τους δρομείς – Νέο προϊόν από την X-CODE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Κατηγορίες