Το τέλειο ζευγάρι

Πολλές φορές μας ρωτάτε πώς είναι δυνατόν σε τόσο μικρό τμήμα ένδυσης να υπάρχουν τόσο μεγάλες ποιοτικές διαφορές. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά υπάρχει σκληρή και απαιτητική δουλειά πίσω από κάθε ζευγάρι κάλτσας για να έχει την τέλεια εφαρμογή.

Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστορία μας στην κατασκευή μιας κάλτσας, η ποιότητα μας, μέσα από την διαχρονική υποστήριξη της, πέρασε από διάφορα στάδια εξέλιξης που οφειλόταν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας -αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού των μηχανημάτων παραγωγής και των νέων γενεών καινοτόμων νημάτων- που δημιούργησαν ένα νέο περιβάλλον στην κατασκευή καλτσών.

Στη συνέχεια τέθηκαν και αναπτύχθηκαν νέες προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής τους από την πλέξη, την ραφή, τις ενισχύσεις, τις ποιοτικές ιδιότητες, καταλήγοντας στο στάδιο του ζευγαρώματος όπου ελέγχονται πλήρως όλες οι διαστάσεις μιας-μιας κάλτσας ώστε να βρει το απόλυτο ταίρι της για να έχετε τελικά το τέλειο ζευγάρι στα πόδια σας.

Οι κάλτσες είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο (αν όχι το πιο) σύνθετο στοιχείο της ένδυσης. Για να δημιουργηθεί σωστά απαιτείται εξαιρετική δεξιοτεχνία με έμφαση στην λεπτομέρεια. Είναι πλεκτό ακριβείας κατασκευασμένο σε μηχανήματα με κυκλική διαδικασία παραγωγής, δεμένο σε όλο το μήκος σειρά-σειρά διαφορετικών πλέξεων στηριζόμενο θηλιά-θηλιά οριζοντίως και καθέτως ακόμη και όταν το μηχάνημα λειτουργεί με ανάποδη φορά για την δημιουργία της φτέρνας. Αν αναλογιστούμε ότι για κάθε ένα ζεύγος μιας κλασικής τέννις (Crew) κάλτσας, καταναλώνονται για να πλεχθεί 1300 έως 1500 μέτρα νήματος, αναλόγως του πάχους, αντιλαμβανόμαστε την λεπτομέρεια της ύφανσης στην διαμόρφωση της δομής της.

Αυτό είναι μια πρόκληση δεξιοτεχνίας και εμπειρίας όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, χαρίζοντας την αίσθηση της απόλυτης εφαρμογής ώστε να έχετε το τέλειο ζευγάρι.

The Perfect Post-run Routine
Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS

Comments (2)

  1. israelnightclub.com

    Itís nearly impossible to find educated people in this particular subject, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Κατηγορίες